First check up

Saya nak tanya , ada beza ke check up kalau umur 25 tahun ke atas dengan 25 tahun ke bawah ? First check up tu suami kena ikut skali ke? Nak tanya misi depan tu tapi takut 😂😂 sebab dia mcm tegas2 orangnya .. kita ni penakut 🤣 tapi dia ada suruh isi borang kecik tulis nama suami tmpt keje alamat dan nombo fon . Ada kata kene interview sikit nak tanya sejarah kesihatan keluarga suami tapi takut skrg tk payah dah ... Saya check up di kk merbau sempak . #seriusnanya

1 Balas

sepanjang buka buku, sy xpernah bawa suami. dorg ambil detail suami tu sbb nk isi dkt muka depan buku pink. interview tu utk saringan sahaja..tiap kali buka buku mesti ada.

12mo ago

tu la ats kk sbnrnya. sy bsalin last year, masa buka buku xde kena bawa suami. skrg ni pregnant semula pun sama..sy dtg sndri saja