ubat iron table

untuk ape ye ubat tu..sapa blh telan ubat tu..mmg busuk sgt..?

28 Balas

iron still ok mommy. tp kapau vit b comp tu, my oh myyyyyy. yellowish urine some more.. and it smells 🤮🤢

saya dpt habiskn satu papan je.. tapi msuk je 2bln lbih, mkin lme xley telan,, tros muntah2 tiap2 pagi.. 😣

Saya memang tak boleh makan folic acid tu. Memang mintak dengan nurse tukar kepada obimin.

Utk tmbh hb.. ubt tu mmg bau mcm tu.. tp elok diamlkn ktka hml.. for prprtion

Pregnant x pernah makan ubat ni. Makan sekali xsesuai. Terus stop makan.

Utk tmbh darah..nk xnk kne telan jgk...telan ubt dgn jus la sis...

Sy xbole mkn ubt yg tu.. Bau je trus mual lgsg tukar mkn obimin

Sis ubt ni penting utk ibu preggy.. untuk bg hb awak cantik2..

Saya mkn obimin.. Lps 8 bulan rasa tak boleh telan.. Bau😁

saya pun tak makan, ubat kemain besar lg haha.