Resepi Telur kukus

Untuk anak yang dah 8m above and pass telur. Saya share resepi mudah dan ringkas utk menu telur anak. :: Steamed Egg / Telur Kukus :: Bahan2 : Unsalted Butter Telur 1 biji Fullcream Milk Daun sup (dihiris halus) Carrot (disagat halus) Brocolli (dihiris) Cheese Telur saya guna 1 biji sahaja sebab masih dalam fasa intro telur utk baby. So far anak takda allergic. Mommies mixkan semua bahan. Masukkan ke dalam acuan. Kukus dlm 30-40minit. Easykan!! ? Telur, fullcream milk, cheese untuk baby yang dah pass dan 8m above ye.

Resepi Telur kukus
5 Balas

Thnx sis for sharing..😍ni bersmgt nk buat tuk ank ni...aja2 fightimm✊🔥👍👍

👌👍❤❤❤

Terbaik😍.

👍🏻

niceee