PREGGY UMUR 30an X SAMA DENGAN UMUR 20an .

Umur aku preggy kali ni 33 tahun , dan sekarang usia kandungan 33w . ni anak ke 5 . anak sulung dah 14tahun , masa preggykan anak first tu umur aku 19 tahun . anak no 2 pula umur 20 tahun . preggy anak ke 3 umur 22 tahun . anak ke 4 pula 27 tahun . kalau ikut aku nak rehat dah x nak mengandung , anak2 pun dah besar , complete 2girl 2boy . tp Allah tu maha pemurah , rezekii la kan . tapi gaisss , Ya Allahh , bezanya preggy masa dulu dan sekarang ni , memang sangat beza . patutlah doc tak sarankan mengandung umur dah meningkat , banyak risiko . org tua2 pun pernah kata , branak lah puas2 masa muda . sekarang aku dah faham kenapa . aku tak pernah kena moning sicknes , preggy kali ni sampai ke smester 2 aku hadap , kalau baby gerak mcm nak tekeluar dr kemaluan 😂 , nak jalan pun kena pegang perut sebab rasa nak baby tu terturun sangat . masa tidur mengiring kiri ke kanan telentang semua posisi tak selesa , sedap sikit tidur rasa nak tekencing pula 😂 , toilet dan aku tak boleh dipisahkan . beza dgn dulu , sebab aku x pernah rasa preggy yg mcm sekarang ni . tp tak apalah . semua ni adalah pengorbanan seorang ibu . Alhamdulillah . kalau korang pula ?

PREGGY UMUR 30an X SAMA DENGAN UMUR 20an .
1 Balas

sama sis..Masa preg anak first umur 16tahun,anak kedua preg umur 21tahun n pregnant yang kalinie umur 29tahun memang banyak bezany dari pregnant yang sebelumnie,bab alah tuu 1hal tapi bab masalah time ngandung nie Allahuakbar macam2 😅Selalu ngadu dekat huby,pregnant kalinie rasa macam paling susaa