Siapa yang selalu lupa hari ulang tahun perkahwinan?
Voice your Opinion
Saya
Pasangan
Dua-dua selalu lupa

3234 respon

69 Balas

dua2 ingat. tapi selalu x perasan kalau anniversary. terlepas tarikh tu baru dua2 sedar. hahahah..😂 ketawa jelah dua2.

dua2 ingat... kekdg berebut tgk siapa yg wish dlu guna ecard + msj dkt telegram wish..or sent hadiah..😂😂✌hehe..

Alhamdulillah buat masa ni xda yg lupa, even trikh bertunang dan majlis wang hantaran pun still ingat 😉

Mane bolehh lupe .. 31.8.2018 😂😂 Orangg lainn dokk sibokk sambut merdekaa kiteorang kawenn 🤣🤣

sama tarikh dgn besday suami jd mudah igt 😜 #08Dec20  #IbuRA #TAPxTanamera

Husband 💁🏻‍♀️. Padahal baru 1st wedding anniversary tahun lepas.

Xpernah x ingat.. Ulangthun 08.08.08 dan beday anak ke2..08.08.17

Dua2 selalu ingt. Alhamdulillah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

baru perasan hari ni Anniversary kitorang.. ish.ish.ish..,😅

2 2 x pernah lupa lagi setakat 16 thn usia perkahwinan kami