First try maltofer

Hi semua ,, nak tanya,ada x yg pernah@ sedang makan ubat maltofer ni??..sy baru je nak try ubat maltofer ni,, if kita ambik maltofer ni,kena ambil ubat lain'2 lg ke?like acid folic or apa'2 vitamin??ke cukup shj telan maltofer sekali sehari??terima kasih

First try maltofer
1 Balas

xperlu , makan sahaja maltofer ni , sebab maltofer ni smua dh ade .. x perlu makan apa2 vitamin lagi dh , sebab saya pun makan ni alhmdulilah hb pun Cantik je 😃

3y ago

heheee , ok ok... terima kasih sis info🥰🥰🥰