Ingin thu

Salam .. ade x mcm saye dha 38minggu 1hari Darah kuar campur lendir sikit. Tp contraction x ade. Kuar darah kul 6.30 petang Skrng dha kul 11 mlm#ingintahu

5 Balas

saya pun macam tu juga dulu bersalin 38weeks 2days, keluar lendir start 6pagi..6 petang pergi hospital rupanya leaking air ketuban,terus kena induce labor.. 14 jam layan contraction baru selamat bersalin

Saya sama. 38 weeks 6 day. Keluar lendir coklat. Tiada sakit / contraction. Tapi ke hospital jg cek dan bukaan rupanya sdh 2 cm. Skg kena admit tnggu bukaan penuh & bersalin. Mohon doanya.

2y ago

Terima kasih. Aaminn

Boleh pergi hospital cek... tanda bersalin lendir campur darah walaupun xde contraction... sbb badan tiap orang tak sama tau.. 😁 semoga dipermudahkan urusan bersalin🤲🏻🙂

sama macam saya hari nie masuk 39w2d belum ada contraction cuma keluar lendir saja harap semoga bersalin normal lha sebelum due28/8/22

2y ago

semoga dipermudahkan urusan sis

syukur Alhamdulillah saya selamat bersalin pada 25/8/22 /39w3dboy ikut kan due 28/8/22 tapi awal tiga hari