lendiran coklat

Tumpang tanya pendapat, kalau ada lendiran berwarne coklat keluar sejak semalam adakah itu normal?

11 Balas

saya mengandung dan dekat 7 minggu ade keluar lendir coklat waktu kencing..adakah normal

2y ago

Sama dengan saya. Keluar time kencing. Tp tk de kat seluar kalau saya lap dgn tisu bru ada . Kenapa ye . Sis skrg cane ok ke pregnancy

Spotting ada pelbagai maksud, ia bergantung pada berapa bulan kehamilan ibu.

Nurse tmpt sy check up selalu ingatkan kalau keluar lendiran cpt2 pegi hosp

Bukan 40 minggu tu kalau ada lendir coklat keluar tanda nak bersalin ke sis

Tahu tu tanda nak bsalin tapi tak ada pulak rase sakit nak bsalin..

Sy pon ada juga tapi skit je xgelap coklat tu. 38week

saya masa da keluar spot ni g hospital cek..

Berapa bulan awk mengandung ???

better rujuk hosp sis ..

40minggu dah...