baby kurg aktif

Tumpang tanya mummies , haritu checkup klinik 19 hb baby aktif alhamdulillah esoknya saya mula tak sihat sebab jerebu jadi batuk batuk and selsema , start daritu baby kurg aktif selalunya dy kuat tendang and main main dalam perut tapi kali ni sampai nak kena gerak dy baru dy nk tendang itu pown tk kuat mcm selalu . mcm mna ye ? Saya preggy anak first masih takde pengalaman .

1 Balas

Saya pun sama.sy tak sihat dan baby jadi kurang aktif jadi sy terus ke hospital je. Kena tahan wad utk diorg monitor jantung baby.diorg buat ctg dan scan semua. Sis kalau risau terus ke hosp ya.

5y ago

Ohh mcm tu ye tq bgy info