Gula Gula

Tumpang tanya, makan gula gula hudson tu xpa dak? Sbb mulut asyik pahit. Kalau xdk smthg dlm mlut mmg akan muntah kalau bdiri la, kalau baring xpa.. Sy xtahu mf kalau soalan agak mudah tp sy xdk jwpan sbbtu sy tnya sini kot kot la kan mana tahu kot ad gula gula yg kita xleh makan ka..

11 Balas

Takda masalah pun sis sbb saya dulu pun pernah try makan gula gula hudson untuk hilangkan loya. Tapi jgn terlebih pulak ya. Tak pun try candy yg jenis sour sikit ke.

tak pasti la boleh ke tak sebab sy memang elakkan pudina selagi boleh. yg sy buat cuma kumur dengan listerine citrus tu baru lega. listerine jenis lain sy x ngam

Boleh je sis. Saya pun makan gula gula hudson waktu pregnant dulu. Tak pun cari lah candy yang masam or gula-gula yang ada perisa

Boleh. Tp nk hilang bau muntah better berus gigi. Sbb kalau ada bau tu means ada sisa muntah ttggl skit..

Hehe boleh je, no problem. Jangan banyak sangat sudah la, terlebih gula pulak nanti.

5y ago

Hehe tq sis

Bolehh. Sama la ni stock sentiasa ada utk bekalan masa mulut pahit 😂

Ok je, sy mkn yg jenama mentos, sedap ket hihi

saya pun makan jugak .. utk hilang kan mual

So far saya makan oky je 😅

sy masa pregnant mkn gula2 hacks

5y ago

🤗