susu formula

Tumpang tanya.. Contoh susu anak xhbis mnum then sy simpan dlm peti ais bhgian bawah.. Boleh ke sy rndam dlm air panas pastu bg bby mnum? Mohon pncerahan.. Tq

1 Balas

Biasa klu susu formula..dh bis or xabis buang je if dh basi...tp biasa akn bg bby susu tu smpai abis selagi x basi..n xpnh simpan dlm fridge....bby xleh mnum susu yg dh d simpan semalaman....kne buat susu bru klu x nti kembung.. unless susu ibu means susu badan yg d simpan dan d bekukn tu xpe.....