susu formula sesuai untuk 8bulan

Tumpang tanya, baby saya lelaki 8bulan waktu PKP kerap susu badan sahaja.. saya cuba berikan susu botol tetapi baby saya tolak.. saya berikan susu enfalac, adakah susu enfalac tidak sesuai atau ada susu formula lain yang boleh dicuba.. mohon kongsikan pada saya susu formula yang sesuai, risau jika saya sudah naik kerja..

1 Balas

Bg sy susu enfalac A+, enfagrow bagus..antibodi ank pun kuat, jarang demam..ank pun nmpk cerdik..