Pimples

Tumbuh jerawat batu bawah dagu dan di tengah2 hidung. Dekat sebulan dah yg ada di hidung tu, xada tanda2 nak surut. Tengah2 alam pulak dia muncul. Sekali tengok dah mcm badut. Nasib baik musim pkp ni keluar pakai mask muka, boleh cover ckit. Hehe. Ada yg pakai apa2 skincare ke utk hilangkan jerawat time pregnant? Ke biar je hilang sendiri? Suami geram je nk pincit, kalo picit habis la berparut.

1 Balas

boleh je cari ubat dekat farmasi,ade sesetgh ibu mengandug alah dgn ubat jerawat kne tgok dia punye kandugan ubat tu dulu baru beli 😊