hai sory post ni agak mnganggu..saya baru tukar susu,normal ker baby berak warna mustard + hjau cair

tukar susu

hai sory post ni agak mnganggu..saya baru tukar susu,normal ker baby berak warna mustard + hjau cair
2 Balas

Tengo mcm ade mustard plus brown2 skit kan.. normal la tu for fm baby.

5mo ago

normal ker mumy.... sbb dia baru minum sehari ,harini baru berak utk Fm yg baru.. sebelum ni diaa minum enfalac skrg tukar ker lactogen...

Anak saya fully bf and mmg baby berak warna kuning

5mo ago

tak derr pun kak