warna najis hijau lepas tukar susu

salam. nak tanya normal ke if anak berak najis warna hijau lepas tukar susu dari frisolac ar ke similac tc. anak umur 2 bulan lebih. sblm ni najis dia warna kuning cair skrg warna hijau plak. penin mommy ni 😅

4 Balas

Sama situasi. Frisolac tukar ke Similac tiba2 najis warna hijau sepanjang consume Similac. Risau sgt terpaksa tukar brand lain lagi.

saya pon baru tukar frisolac AR ke similac tc baru first anak saya berak Lepas minum similac berak nya warna kuning

Anak saya pun mcm tu, similac tc najis dia warna hijau

normal. sbb kndungan iron dlm susu fm