Najis bayi bertukar warna

Maaf gambar agak kotor Baby saya 2bulan 31hari esok dah masuk 3bulan tapi kena ye najis tetiba tukar ? 😆 Selamani bby berak najis dark green skrang tukar yellow mustard..baby minum susu lactogen tak pernah tukar susu pun tpi knpa ye boleh tukar wrna jdi yellow mustard? Saya tahu najis baby sya normal tpi sya first mom tak thu knpa bleh tukar wrna 🙏🏻😂 mohon ibu2 yg ada pengalaman muncul .. first time merasa najis bby tak bau sngat dari dark green tu 😂

Najis bayi bertukar warna
2 Balas

sama la kita sis...sy pula enfalac a+ kejap2 hijau kejap2 kelabu kejap2 kuning..sy pun xtau..🤣

1y ago

hahaha..🤣 tp kalau xsilap hijau or kelabu..kalau hidu betul2 dia mcm bau iron.

normal