Pernahkah anda menukar jenama susu bayi anda?
Voice your Opinion
Saya tidak pernah tukar
Ya, ingin cuba jenama lain
Ya, ia tidak sesuai dengan bayi saya
Ya, ada pilihan lebih baik
Saya menyusu

3942 respon

14 Balas

Pernah tukar sekali sahaja semasa anak sulung berumur 11bulan.Mula2 bagi susu Dupro Comfort umur 11bulan bertukar ke Enfagrow A+ sehingga sekarang.Alhamdulillah,serasi elok tanpa ada masalah alergik atau masalah kesihatan lain.

pernah.. 4 jenis susu.. sbb ank alergic susu lembu yang berlaktosa.. harap okey je lepas ni.. lactogen-isomil-lactogen-nan-dupro-isomil-dupro

sebab anak sendiri yang tolak lidah x suka. da berapa banyak sample bagi cuba (ni masa dia dah 1 tahun)

Selalu tukar ikut harga tengah promosi.. Alhamdulillah sesuai semuanya

baby saya bf but sometimes mnyusu betul jgk kalau pergi jalan..

setakat ni belum pernah tukar.Masi setia dengan dutch baby

nope..baby sy full bf

Ya, pernah.

Bby sy bf

full bf