Mana antara tugasan yang suami anda selalu tolong anda di rumah?
Voice your Opinion
Cuci pinggan mangkuk
Basuh/lipat baju
Memasak
Lain-lain (sila nyatakan)

4943 respon

155 Balas

vacuum,mop..,lap habuk kabinet..cuci kipas..sdai kain baju n lipat..sy msk,husb kemas meja n basuh pinggan..

cuci pinggan mangkuk, memasak, mengemas rumah,basuh,baju..jaga dan urus kan ank2..syukur Alhamdulillah..

Cuci pinggan, sdai/lipat baju, mandi anak, tidurkn anak, cuci berak ank, mop lantai, memasak kdg2..

Semua sekali tapi yg betul2 tugas tetap die adelah vakum rumah,cuci toilet & basuh baju.. 🥰

Kerja rumah semua kami buat sama2 . Kalau sorang tak gerak dua2 tak gerak 🤣

Ikot Kan semua benda suami buat,mandikan anak2,buang sampah,berjaga malam 😘

cuci pinggan , basuh baju , lipat baju , jaga anak suami paling rajin 😇

tolong jaga ank . kang suh dia buat keje tak kene bg sy . die bengang plak

Bantu mana² yang patut..sama² ringankan beban tugasan drumah...

suami saya buat apa2 shj tugas yg dia nmpk ada keperluan