Sedih, cuma nak meluah, kahwin semua dah rancang lama. Dah nikah, Tiber tgh pregnant ank luar nikah.

Tua 3 bulan dari usia nikah. Kk layan mcm nak xnak. Nak pergi swasta kwangan tak stabil. Ada ke yang sama situasi?

2 Balas

Takpelah sis. Anggap je tu pengajaran. Dah terlanjur sblm nikah nak buat macamqnq. Gov memang macam tu tak kesahla ank luar nikah ke tak ke. Sbb nya diorang kena hadap beratus org setiap hari. Janji baby sihat ibu sihat. Semoga dipermudahkan urusan you sampai beranak ye. Take carr

Sabarlah awak. Teruskan doa baby mommy sihat & dijumpakan dgn doktor & nurse yg baik2. Layanan kpd kita rakyat marhaen ni mmg tak kira statusnya apa. Yg dah kahwin pun kdg dilayan mcm tu juga. Jadi sabar banyak2 ya