Hai dan assalamualaikum, serius soalan dan mohon dijawab.

Ttcian , berapa tahun ttc dan rawatan yg dilakukan, hospital kerajaan mahupun swasta, kena diagnosed ap, mohon share pengalaman anda. Tq.

2 Balas

Saya serius TTC pada tahun ke 4 perkahwinan; pergi KK buat ujian kesuburan. Improve pemakanan dan gaya hidup serta elakkan stress, doa, didik diri reda.. Setahun lebih juga TTC dan berjaya hamil secara biasa.

bukan saya, tapi kawan rapat. start jumpa doktor lepas setahun kahwin. dah buat test suami isteri, HSG etc. then lastly blood test detect AMH dia low and doktor bagi injection hucog.