Pernahkah anda dimasukkan ke hospital ketika anda hamil atau sedang merancang untuk hamil (TTC)?

Voice your Opinion
Ya, (komen berapa kerap)
Tidak

1311 respon

31 Balas

2kali anak 1st dgn ank 3rd 1st sebab hb low+jantung lemah 3rd sakit contraction 8mnth bersalin tp baby meninggal hope yang kali ni Allah permudahkan selamat semua nya...

semua anak masuk wad, anak 1 muntah teruk sampai pengsan, anak kedua kerap keluar darah dan kram, anak ketiga dari tinggi

sewaktu usia kandungn 5 bln sbb kena chickenpox n batuk tlalu kuat..doc risau ibu xdpt bg oksigen so kne pantai di hosp..

Sekali je bila mengandung kali ke dua ni sebab ada spotting dr awal kandungan hingga sekarang

Anak sulung sekali sebab baby sonsang Anak kedua sekali sebab baby mengeras

2 kali.. 1st sebab mabuk teruk. dan 2nd sebab baby kurang gerak.

Sekali je masuk untuk dapatkan 2 dos suntikan dexamethasone

2 kali sepanjang pregnancy 1. Keracunan makanan 2.gastrik

2 kali, 1st keguguran.. 2nd tiada degupan jantung baby

sekali jer,,,ada bleeding skit.tpi tak ada apa² pun