Ttc second baby

Ttc first baby❎ Ttc second baby✅ Ada tak mcm ni? Baby first senang lekat, sebulan kawen dah pregnant.. Tapi utk second ni susah lekat pulak😭 Tips pls.. Period normal je setiap bulan datang..

23 Balas

fist bby 2019 umur sekarang nk masuk 3 tahun second bby keguguran awai tahun 2022..rezeki selepas 6 bulan lekat balik..sekarang usia kandungan 10w5d..saya jaga permakanan..mkn folic asid..banyakkan minum air masak..kurangkan benda yg berbisa@angin...

2y ago

..insha allah semoga ada khabar gembira bt puan nanti..aamin...mcm sya benda bisa angin sya tk mkn mmg pantang..