TTC SECOND BABY

Kalau mcm ni pregnant tak ? Kenapa mcm samar. Mcm happy mcm excited tapi takut at the same time sbb mengharap this time punya pregnancy. Ternanti2 sbb my first child dah almost 3y. #tanyaje #bantusharing #pregnancy #samarline #upt

TTC SECOND BABY
7 Balas

Bole cuba test 2mnggu lagi .. kadang kalau awal sgt dia samar2 .. mcm sya hritu sbulan dia samar2 .. tgu 2mnggu check dh 2line terang .. alhamdulillah skrg dh 6bln lbih dh 😍

sy pun sama samar..sy nak solat mnghrib tgerak nak test upt..sbb dah 3 mnggu x period lg..sy titik sje trus naik dlm 10 saat.tp samar..

2y ago

pregnant tu sis..dlm brapa hari hcg sis akan pelan2 naik mcm sy..sy baru 5 week 3 days skrg..

tahbiah sis repeat lg 1w inshaAllah lg teranf https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

InsyaAllah pregnant tp maybe awal lg.cuba lg dlm 2, 3 hari lg & better buat test pagi, lps bgn tidur.

insha'Allah pregnant tu maybe dalam 3/4 minggu cmtu.

tunggu seminggu dua lagi.. nanti cek balik..

pregnant tu tp mcm awal