Trimester ke berapakah anda mengalami kesukaran sewaktu hamil?
Voice your Opinion
Trimester pertama
Trimester kedua
Trimester ketiga

2892 respon

20 Balas

sampai sekarang kandungan hampir 4bulan..tiap2 hari ada cabaran..nie baru masuk trimester kedua..dtg sakit gigi geraham..

masuk trimester ketiga tak boleh tidur malam 😭 sakit dia Allahuakbar panas lagi .. boleh tidur waktu petang je

sepanjang kehamilan dari terimester pertama hingga ke tiga memang alahan yang teruk

pertama sbb x bole mkn ayam & ketiga sbb hari2 mkn durian, bankrup. 😆

pertama. sbb mual ii demam ii smpaikan tak ada selera nak mkan 😌

Trimester 1-3 kot hahahah sebab tiap semester ada challenge dia

dari awl hngga akhir...huhu dugaan

Pertama dan ke tiga😊

pertama dan ketiga

trimester ketiga