Would you consider travelling while pregnant?
Voice your Opinion
Yes
No

5305 respon

23 Balas

no lahhhhhh. masa 29weeks, dari johor ke kuala lumpur sebab interview suami aku ikot pon dah kena bebel dengan abah ibu makcik sedara pakcik sedara jiran2 nenek jiran apatah lagi semata nak berjalan, hahahahahah jgn berangan...

Saya seorang yang suka travel since bujang lagi. And alhamdulillah 2nd trimester saya berpeluang travel ke China sebelum covid19 dtg. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

fobia dah tuari renyah sgt smbai baby twin gugur sorg😭 rase ralat sgt

I tak fit masa pregnaant. Banyak masalah, especiall Hb low 😔

for me, i said NO🤣 cepat penat dan pitam🤰

tengok pada keadaan kita larat atau x

yes asalkan blum btul2 sarat lg

Depending on my condition

Yes because im working

Local only