Sape keputihan dia mkin mnjadi jdi mse pregnant up to 33week?normal ke? Dia wne putih

Tpi bau sikit la

3 Balas

ikutkan klu keputihan berbau tu yg bahaya..risau GBS ketika hamil...rujuk kpd dokter bila ada cek up,sbb GBS ni agk bahaya utk baby bila labour nnt..pasti kne on antibiotik sbb sy baru buat GBS test tu alhamdulillah xde apa..clear xde keputihan..

sya pun prnah ada kputihan & brbau dri tri 1 - 2..sya mnum byk air putih & mkn buah slma 2hri..bau dah hilang kputihan msih ada tpi tak byk..jika msih ada lgi kputihan & bau d sertakan gatal..baik mama bgi thu nurse cpt2..

bykkan minum air suam