2mgu lepas sy scan bby 8weeks....

Tp doc x dpt nmpk or dgr heartbeat bby ..direfer hospitl. ..doc bg 3mnggu lg br repeat scan.... Tp sy sht.. No bleding..... Ad x prnh alami sprti sy......tq

13 Balas

Yea same with me . No bleeding no stomach pain .. when I go to normal monthly check up .. dr said no heart beat ready for baby on my 11weeks .. dr tell me have to wait for 2 weeks for bleeding if still no bleeding means have to go DnC .. last2 i go DnC..