Mana satu yang anda guna untuk menonton cerita/drama dalam talian:
Voice your Opinion
Youtube
Netflix
Dua-dua tidak
Dua-dua saya guna

4499 respon

18 Balas

iflix, youtube dan fb nie pun smue kdg2 je..xsllu..sbb dduk asrama dr sek lps tu smbg bljr..lps tu bljr lg..mmg krg dh tgk tv..dan xkisah sgt psl tv..pnt bljr je..time tu..skrg pun xtgk sgt tv sibuk dgn ank plk..tp kdg2 tgk jgk berita dan drama..jrg lh..org ckp cerita ini..xikuti pun tgk benda penting2 je😆

.. sya xminat dah nonton movies/dramas.. unless nonton dgn family.. tu pon skjap je.

Dalam telegram pun banyak movie boleh tengok..

Telegram. Download movies 😂

saya tengok dalam FACEBOOK ja

YouTube je. Mudah 😁✌🏻

iflix, telegram dan you tube

YouTube or Telegram

Tak guna dua 2😊

cartoon doraemon