Batuk teruk

Tolonggg ibu ibu. Saya baru trims pertama. Tapi baru baru ni saya demam selsema batuk yg sgt teruk. Pergi farmasi dia bagi ubat batuk kanak kanak. Boleh suggest ubat batuk yg berkesan. Tak tahan sgt dh asal batuk je terkencing. Seksa sgt. batuk yg jenis kuat tu

2 Balas

jumpa dktr terus. sbb ubt batuk generally tak mesra pregnant. so dgn consultation dktr sahaja blh dpt tahu dos yg sesuai.

klau dah demam selsema btuk tu lebih baik sis jumpa Dr.Nnti Dr akan bgi ubat yg ssuai dgn keadaan kita.