batuk Dan selsema teruk..

ad tak ubat utk hilang kn batuk Dan slsma. sb Baru baik dmm Shari.. doc bg paracetamol utk demam. ubat selsema dan ubt batuk tp yg utk kanak² Punya..Dan bantuan nafas utk kluarkn selsema sy... tp xbjaya . ad tak Cara alami nak hilangkn batuk dn selsema utk ibu Hamil.minum air limau suam xbrhasil juga..

1 Balas

Ketuk bawang putih banyak² bubuh dalam mangkuk air suam. Amik kain tutup kepala mommy. Biar muka tu dekat dengan mangkuk air tdi. Macam stim muka. (Selsema) . Batuk tu memang kena minum air putih suam je. Pantang la kejap air ais, air sejuk & air manis.