Back pain ?

Tolong share any tips for back pain ? Skg sy preggy 27 week. back pain tk boleh bawak bincang ? tidur pun tk selesaaaa

2 Balas

Sy pun tgh sakit blkang pdhal baru 15w. Cara st, sy letak bantal kecik kt blakang utk support. Kena tdo mengiring sikit la..xboleh tdo terlentang.

4y ago

Sy sakit sebelah je..belah kiri. Nk dptkn tdo lena tu mmg pusing kiri kanan dlu la.

Banyakkan minum susu. Bila tidur tu tinggikan sikit bantal. Letak bantal belah kanan badan, so jadi mengiring sikit.

4y ago

🤗🤗