hitam d celah2

Time pregnant..Hitam d celah ketiak , leher dan celah miss v..ada tak cara nak hilangkn.?? Malu lh kwn2 asik tegur leher gelap mcm daki..kita punya lh main gosok time mandi..tak juga hilang2..

10 Balas

Sy pakai sabun whitening drp kak KM jamu sweet dara tu mmg berkesan utk hilangkn kesan hitam mcm daki tu. Perut pn bersih xde kesan stretch Mark Sgt. Jgn gosok kt breast jer.

1y ago

nk tanya berapa lama sabun tu akan bg kesan.adakah kena pakai 2 buku sabun tu.atau 1 sabun tu pun ada hasil nya

Faktor hormon tu sis..insyaAllah akan beransur hilang nanti bila dah bersalin. Kena sabar dan redha dulu sepanjang pregnant ni 😌😌

Wkwkwk.. sy pun sama camtu jugak. Time mengandung semua tukar warna😂 Tp lepas bersalin semua normal dah😁

Nipple pun akan jd hitam sgt kan. Pregnant ni mmg semua bertukar warna hehehe redha je sis

Faktor hormon.. Biarkan je.. Lepas bersalin nt dia okay semula.

Penangan hormon, sis.. nnt dh bersalin akan hilang sendiri..

Normal sis.. selepas bersalin dia hilang sendiri tu

Normal.. lepas bersalin akan slow2 ilang.

lps bersalin hilang, dont worry..

Nanti lepas bersalin hilang sendiri