Gatal dan parut celah peha

Hi mommies. Ada tak yang naik gatal2 celah peha lepastu bila dah lega gatal tu jadi parut gelap pula. Malu saya nanti nak bersalin dktor misi tgok celah peha mcmni. 🥲

4 Balas

😊jgn risau ye sis.. sy pun sama.. bukan setakat celah2 peha je gelap..satu badan... tapi tunggu je la bersalin..then pakai balik skincare..... doktor dengan nurse x da nak judge kita..... sbb die orng pun dh biasa dgn mcm2 kes bersalin kan... ... janji ibu dgn baby selamat😄

2y ago

Kan. Betul tu. Thankss sis 🥰

takdak pa aihhh. dorang pun judge celah peha kita. fikir nak ibu & baby selamat je. jgn risau okieee.

2y ago

Okeyy thankss 🥰

Dr and nurse dah tak kisah puan. Diorang just nak ibu and anak selamat je. Tak fikir apa dah

2y ago

Baikk 👍🏻😂

ye SME 😌

2y ago

☹️ lepas bsalin nti ada yg ckp akan pulih balik. Hormon kita kot yg mggelapkn kwsn2 celah2