Baby Carrier perlu ke?

Tolong nak tanya, untuk baby carrier ni perlu ke? Ada kata perlu untuk pergi kk sebab kk sini tak boleh bawa stroller. Ada kata tak perlu. #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

Baby Carrier perlu ke?
15 Balas

macam sy dlu sy guna baby carrier lg senang..sbb takut nnti xde tmpt duduk smntra tggu q jadi xdela penat sgt dukung anak bile ada bby carrier...kalau dukung biasa nnti cpt rs lenguh nak pegang bby dan satu lg takut baby trlepas ms nk amik buku atau g register ke..bila guna baby carrier baby dkt situ je hanging takde rs takut terlepas baby dr peluk or pegang.... jd the best way guna baby carrier..tp tgk jenis baby carrier .sy suke jnis yg ada ampu dkt bwh punggung baby..tu blh guna pelbagai cara..pape pn depends pd individu ikut keselesaan semasa menguruskan baby