Baby Carrier perlu ke?

Tolong nak tanya, untuk baby carrier ni perlu ke? Ada kata perlu untuk pergi kk sebab kk sini tak boleh bawa stroller. Ada kata tak perlu. #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

Baby Carrier perlu ke?
15 Balas

Ikut keselesaan ibu jer. Kalau x blh bawa stroller bawa la baby carrier. Yg mana ibu selesa

klau sy baby kecik, dlm pntg dukung je baby gi kk.. dlm 4 bulan camtu baru pkai b.carrier

bg sya , mmg perlu. sbb selesa bergerak di tempat sesak dan ramai org spt kk.

Bila akk rase perlu baru beli. Haa gitu

saya lg suka pakai carrier lg senang