Sengugut teruk

Tolong minta pendapat..sy dah 3hari sakit sengugut teruk kejap2 cramp , sembelit pastu sakit mnitis air mata menahan.2hari lepas,perut cramp ingatkan keluar period ,cuba cek tengok keluar keputihan susu banyak. ikutkan period sy lg 4hari..perlu ke sy pergi klinik? Korg ada pengalaman mcmni tak..

3 Balas

sy pernah mcmtu. sy ingt priod tpi cek hamil tapi pada masa yg sama sy kne air kencing kotor. doc bg ubat antibiotik dan kencing lawas

1y ago

masa tu sis da delay period ke belum ye?

Ada update tk sis, sy due period lg 4hari tp perut bgelodak & sembelit jugak. Seksa

1y ago

hari dekat2 due nak period tu makin kurang sakit sengugut tu lepastu sy period..tp period pun mcm xlancar..3hari dah kering.hmm..makna sakit sebelum ni punca hormon je😂

maybe mslh hormon