Cramp sengugut

Salam ibu2 prnah ke korang rsa cramp kuat mcm sengugut first day period tu.. Lpstu period tak dtg pon skrg hri ke3 lps cramp aritu.. dah check upt negatif.. seminggu lg tak period sy nak g scan tvs..

2 Balas

Wsalam, yup sy masa mula2 preggy mcm ni, ingatkan nak period, tungu punya tunggu tk period2, sy tk ingat dah brpa hari delayed masatu, beli upt masatu check ptg -ve, lpstu search dkt yt cara nk dptkn result yg btl2 accurate, kena buat masa mula2 bngun pagi, blm mnum blm mkn, ha trus keluar 2 line. Skg anak dah nk masuk 3 thn 😅

ye masa peknen ank no 7..sy ingt nk dtg peod..sbb tu tarikh peod dtg.masa tu cramp y kuat n rasa mcm ada something nk kuar.ciap pakai pad lg.tp xde pun.lepas tu bt xtau sampai 9 ari delay.pastu baru rasa nk cek.sbb x rancang tp rezeki Allah.skarang dh bersalin dah