Risau ?

Perut cramp. Lepastu seperti ada cecair keluar. Ingatkan period. Rupanya keluar keputihan warna putih susu. Tapi keputihan yg keluar tu tiada bau n xgatal. Payudara pon rasa sakit. Kenapa ye?? adakah itu tanda pregnant??

2 Balas

Tender breast boleh jadi simptom baru ovulation, nak period atau awal pregnant. Simptom sama je. Itu antara tanda progestogen meningkat. Boleh la try buat upt.

dekat period pn mcmtu jg sis kluar kputihan.. better cek upt ,