Nak tanya kenapa Keluar darah kandungan Saya dah 5mggu,,hari ini dah masuk hari ke 6 ..

Tolong jawab spa tahu

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ni..puan ada buat kje berat2 ke angkat berat2? atau ada brsm dgn husben sblm ni?? biasa jika dh alami bleeding begitu even spotting setitik drh please puan kena g ke hsptl kadar segera tuk dptkn rawatan di khuatiri tanda2 awal tuk alami keguguran...mg dpmudahkan segalanya..aamiin

1y ago

Sy dh pergi klinik dr ckp rahim nak Hakis untuk daptkan baby .. tapi ni dah hari ke 6 darah warna coklat gelap.. sy dah test upt balik stil 2line lagi ..