ASSALAMUALIAKUM..

Tolong doakan anak saya supaya cepat keluar dari nicu..kini sudah 1 bulan dy d sna...katenya bby arash disahkan ada air lebih dlm kepala..sy mhon sngat ats kerjasama puan ii ibu ii tlong doakan ank sy spaya cpt sembuh?

21 Balas

Semoga baik2 saja sis🙋🏻‍♀️InsyaAllah baby sis akan baik2 saja..pengalaman sy anak 1st since lahir msk nicu & icu selama 6 bulan..siap doktor kata kalau selamat pun akan paralice, sy x putus doa sis Alhamdulillah kuasa Allah skrg 8 tahun sihat walafiat..doktor bagi nama gelaran dkt anak sy “ miracle baby” sampai sekarang mana2 pakar yg pernah rawat dia mmg sentiasa tanya khabar anak sy Coz family ramai kerja dlm hospital🙋🏻‍♀️jgn putus harapan utk bdoa yg baik2 ya sis🙋🏻‍♀️

semoga cpt sembuh sis.dlu madam sy ank sulung dia ad air lebih jgk dlm kepala.siap kena p fisio ap ntah..lama2 alhamdulillah ank dia sembuh dan aktif mcm budak lain..bijak plk tu

wsalam.. doa byk2.. ank sy dlu pun.. 35 hari dekat nicu.. dekat wad biasa 20 hari. .. jgn putus berdoa..

Wasalam,allahuuu... Saya doakan baby arash cepat sembuh dan dipermudahkan urusan sis sekeluarga, aminn.

Wslm. Semoga baby sis cepat sembuh dan discharge wad. Mudah2an Allah permudahkan urusan sis. Aamiiinnn

semoga cepat sembuh & dipermudahkan segala urusan sis sekeluarga.. aamiin

semoga dipermudahkan segalanya utk puan yer..baby cepat2 sihat...Aamiin

semoga dipermudahkn urusannya dan bby cepat2 sihat.. aamiin

Wslm, semoga selamat segala urusan sis.. Semoga baby cepat sihat

waalaikumsalam.. Semoga bby cepat sembuh.. Aamiin.. Sabar ya sis..