Assalamualaikum semua,tolong doakan ank prmpuan sya yg berda dlm wad nicu sudah 19hari cpat sembuh

77 Balas

semoga cepat sihat, sabar ya mummy. baby ni kuat, semangat depa untuk berjuang tu mmg xkalah. mummy setiap kali p tgk baby bg kata2 semangat. always positive! jgn down depa baby... mummy kuat baby pun ok. baby saya premature 34w5d.. 2minggu dlm nicu sb kuman kat paru2, kena on oxygen, mkn pakai tube. pastu doctor detect ada 2 lubang kat jantung. pastu seminggu lebih dlm ward biasa. satu mlm saya kena room in pastu boleh bwk anak balik. anak saya baru sebulan lebih. kena on ubat untuk jantung n vitamin. satu lubang dh tutup, lagi satu xtutup lagi. sama2 kita doa semoga baby kita sihat n membesar dengan baik

1y ago

semoga baby awak jugak cepat sihat🌸

semoga cepat sembuh. baby ni kuat semangat. kita kena bg semangat kt dia. kta pun kena kuat jugak. anak sya 9 hr kat nicu sbb ade pendarahan kecik kat otak. skrg alhamdulillah nk masuk 2 bulan. sya setiap hr melawat dia sya bisik kat dia supaya kuat. insyaallah xda ape2..

ya Allah... berikan lah kekuatan kepada baby ni.. untuk melihat kebesaran Mu ya Allah.. melihat dunia ciptaan Mu ya Allah.. berila baby ni peluang untuk sihat dan bersama ibunya ya Allah.. ya Allah hanya Mu yang Maha Mengubat dan Maha Melindungi. Amin.

Post reply imageGIF

Allah. semga cpt sembuh sayang. inshaAllah bby kuat. awk jgn risau sgt ya sis. nnti effect emosi awk. yakin bby akn sembuh. bby boleh link prasaan dgn kita . anak sy pon pernah masuk NICU jugak. buat solat hajat. semoga diberi kesembuhan

semoga cepat sihat nakk 🥹🥹 mummy awak tak sabar tauu nk pakaikan awk baju lawa2 bawak awak kerumahnyaa nk jaga awak 🥲🥲 cepat sihat yaa aunty doakan semoga awk selamat dunia akhirat sayang 🥰🥰

wa'alaikumussalam..semoga dipermudahkan urusan awak sekeluarga..semoga baby cepat2 sihat dan sembuh dan dpt balik ke rumah..minta maaf bertanya, mcm mana boleh dapat jangkitan kuman di paru²? ada tanda k?

1y ago

jnis kuman ni kuman gbs,sya mengalami keputihan semasa mengandung pda 31weeks..pastu sya sering kene demam panas smasa mengandung,jantung sya selalu laju..

hai little fighter. aunty doakan awk cepat sihat ya syg. ramai org sayang and menanti awak kat rumah. buat ibu pun semoga ibu sentiasa tabah dan kuat ya. jgn putus doa dan harapan ☺️🤲🏻

Semoga cepat sembuh sayang. Aunty dapat rasa kesedihan mommy awak. Sebab anak aunty dulu pun kena masuk nicu jugak lepas bersalin. Semoga mommy n daddy awak kuat. Awak pun kena kuat ya sayang.

semoga cepat sembuh dan semoga ibu bapa kuat menghadapi dugaan. saya tahu rasa sedih anak dalam nicu sbb anak sy pun punca jangkitan kuman tp pada paru2. semoga dipermudah segalanya

Waalaikumsalam. 🥺 Semoga baby awak dikurniakan kesembuhan, kesihatan yg baik. Kuatkan semangat ye mommy, baby kuat in sya Allah. Moga dpt keluar wad secepatnya ♥️