bagaimna kita tahu janin kita lelaki atau perempuan

Tolong daya

36 Balas

Sya buat ujikaji.soda+urine.berbuih,lelaki.xberbuih.perempuan.bla scan sma.mgkn scra kbtln tp.sya buat sbb sya ska prepare brg bby awl.sya buat msa ank k3.yg k4 nie pn sya try sma gk.

4y ago

In shaa allah.aamiin.tp rsau sbb musim wabak nie.bca plk xleh ade peneman lgsg.lps tu td tnya sil kerja nurse btl ker viral msk lr xde peneman,dm wad xde peneman n kuar wad nnt guard tlg anta.sil ckp msk lr mmg xde peneman,dlm wad xleh teman.tp nk discharge d bnrkn suami msk buat ursn.yg nk bsln pkai mask tu klu kta ada simptom shj.rsau sbb sya ada asthma.klu nk bersalin kna pkai mask,naya la

Scan sis.. Tpi sy Google, check nadi baby masa check up.. Kalau 140 ke bawah Lelaki.. Kalau lebih perempuan ..

Buat scan klau kt kk tak nmpk , gi swasta toi sye hritu lmbt bby tunjuk gender dia

Sya scan salah lak.. kata mcm bby girl klua lelaki 😂

Sya scan dua2 xnpk jntina.. Sadis heheheh.

errr...scan je la kot baru dpt tahu...😅

Buat ultrasound@scan br kita leh tahu..

Instinct ibu lelaki ke perempuan? 😁

Sy cadangkan puan pergi jumpa bomoh😊

4y ago

haha...sabar je puan..

Utk cnfrm..bleh scan sis..