Ubat iron dari KK

Saya mkn ubt iron dri kk munth, sy skip mkn yg tu smntra tu next appointment utk mnx tkr ke ubt yg lain.. spnjng sy skip ni jd bhya tk, atau perlu ke frmsi ikhtuar cri ubt iron yg lain, ada cdngan tk mommies?

3 Balas

sis try makan maltofer, saya makan tu okey, msa tahun lps sya prgnant,KK x de stok yg ni, cuma kena beli sendiri kat luar. Nanti awak inform nurse yg jaga awak tu je. Kalau boleh jgn skip ubat tambah darah, risau Hb low pulak nnti😊

cari yg lain. tak pun tak payah tunggu next. appointment, pergi je klinik mntk tukar