21 Weeks

Today im 21 weeks preggy... I can feel my baby kicking and moving aktif.. ?

12 Balas

yeay.. finally.. hehehe.. 28 weeks nanti dah kira baby movement dlm buku pink. time tu mmg kita nk sgt2 baby aktif memanjang. hahaha

tahniah. sama la kite. 21weeks ++ . boleh rasa baby kicking 🥰

sama lah kita. 💖 happy sangat bila dia bergerak..

5y ago

Skrg dah 31 weeks lagi best... Macam baby bermain dlm perut.. Hehe

wow... best nya dpt rasa tendangan bby.. 😊

I cant wait for that moment 😍😍

😊hppy for you.. tak sabar juga..

yay! congratulations! take care mommy

congratulations. happy 4 u dear🤗

5y ago

wc🙂

tak sabarnya nak rasa macam tu..

5y ago

12 week.. happy sangat masa scan nampak tangan dia gerak2. rasa nak na gis. haha.. sejak akhir ni senang sgt nangis

tahniah... me da 28 weeks....

5y ago

wahh mesti tak sabar kan mau jumpa baby