Jantina anak

Saya baru 18w. Tadi scan nampak girl. Doktor pun ckp girl. Tapi akan repeat scan lagi masa 7bln utk details scan. Ada ke bila scan girl tapi yg keluar boy? #firstbaby #ingintahu #bantusharing #1stimemom

5 Balas

Klu scan nmpk baby girl ni susah nk confirmkan betul atau tak girl sbb boleh jd baby kepit kaki so nmpk kemaluan mcm girl. Unless next scan mmg nmpk bentuk burger kt bahagian kemaluan tu, boleh sedapkan diri mmg girl (ada 3 line mmg seakan bentuk burger)

pernah dgr org scan girl, kluar2 je boy 😅 lau sy scan boy ,nmpak burung doc ckp sy yakin 100% boy, kite tggu & lihat 😁

Ada je kes yg scan lain keluar jantina lain. Doa mommy n baby sihat ya

ader jgak... bila bby tu kepit dokter prasan girl.. bila kluar boy

ade juge