Sy TGH mkn perancang tp tak sedar dah 7w.. ada pgln bby tk ap² ke sy TKT ni 1ft kena mcm ni tak sdr

TLG sapa ada pglmn

3 Balas

awak makan perancang apa?, kalau was2x nanti bole tny dr. pasal ni. sbb saya dulu pun mcm tuh, saya makan ubat utk stabilkan period, sblm tuh buat test takda, so start makan, sbln lepas tuh rasa something, test mmg double line n check da 6w. n tanya dr. ,dr. kata ubat tuh okay.

Saya pun sama... makan perancang sampai baby 20 weeks... baru dapat tahu pregnant... doctor suruh stop immediately and then terus pergi detailed scan but alhamdulillah semua okay je. Doctor kata mostly pill perancang ni low dosage..

1mo ago

waa boleh nya momy Smpai 20w tk sedar.. best nya tiada morningsick kh momy..

saya mkn pill perancang oralcon.. tp dah jumpa doktor TD dktr kata takpa² ..