Pil perancang noriday bby da 9m

Ada tak sni ibu bf bby ...bby da 9 bulan masih guna pil perancang noriday.. Sy skrng msih gna pil noriday + condom + buang luar Tpi tu la masih rsau.masa bby 2m sy prnh cba oralcon susu kering terus..masi trauma bby nngis2 kurng susu Wlwpn bby da mkn tpi bwt msa ni bby tolak semua mknn nak susu bdn je tkt rsa nak tkr pil lain tkt bnda sma jdi lg #firstmom #SeriusTanya

2 Balas

mcm sy xblh makan pil perancng kluarga jd sy merancng sndri..bila brsm pd wktu tidak subur dan juga kalau terbabas.. makan emergency pil..

sy pun bf mkn pil noriday . ank dah 5 bulan. tapi bulan ni xperiod lg dh lewat 9 hari . bt test -ve . argghh auto stress 😅