Pantang larang

Tiup buih belon yg mainan budak tu pun pantang larang jugak ke mase mengandung? Geram aku takdok kene ngene langsung,benda logik aku ikut lah ni dah lain dah ni mcm khurafat pulok

2 Balas

err? kalau ikut logik, macam takde kaitan antara tiup buih belon dengan kehamilan. tapi nak jaga hati orang yang kata tu, toksah la tiup depan dia ye.. 🤗

3y ago

lepas kene tego,langsung dok sentuh benda tu..ingat nak main nge anak buah kan sbb die tak pandai

Tak penah dengar pulak