acid reflux

Tips utk gastric pls.. acid reflux. Hati pedih sgt dan tekak rasa mcm bengkak sbb acid reflux.. gaviscon tak membantu.. any tips pls

2 Balas

sy amal kn minum susu je sis . setiap ari . lps mkn sy akn minum susu pps tu mkn kerap . jgn bia perot kosong lame . lps tu sblm tido pn minum susu . Alhamdulillah mmbntu sgt .

Jgn mkn pedas, makan sikit tp kerap..jgn minum susu semasa perut kosong..jgn makan pedas + susu..jgn kerap perut kosong..😊