Gastric teruk second trimester

Mkn apa pun gastrik and acid reflux sampai susah nak nafas. Dah kerap sendawa. Ada remedy yg boleh cuba ?

3 Balas

Kalau gastrik ni, apa2 pun kena jaga makan. Masa saya 1st trimester, saya pun kena gastrik. Menderita, nak jalan pun terbongkok bongkok tahan sakit. Macam saya, saya consume ubat gastrik yg klinik bagi. Say bagitau siap2 doktor tu yg saya pregnant. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻

saya pon kna gastrik jg.. sakit dada x boleh nk tidur.. sakit sangat.. sape th ubat gastrik

4y ago

Sma ni.. Sengsara btl.. Tk sbar nk bslin.. Sb masa preg je ada gastrik

Sy pn truk kena gastrik masa trismter kedua nie